HUNDEVENN HUNDESENTER

Våre tjenester
HUNDEVENN HUNDESENTER

Dagpass

Har du lange arbeidsdager eller en hund som ikke liker å være alene hjemme på dagtid? Kanskje du skulle ønske at hunden din var ferdig med dagen samtidig som deg, så du kunne slappe av litt på sofaen etter jobb? Har du et ønske om at din hund skal bli mer sosialisert?

Vi tar i mot hunder på dagpass uansett årsak. Hos oss har vi perfekte forhold for at hunden din skal trives. I tillegg til store uteområder har vi flotte lokaler hvor hundene kan slappe av og trene innendørs når det er behov for det. Vi går turer, løper i parken sammen med andre hunder og legger til rette for miljøtrening og sosialisering.

På grunn av at vi har så mange hunder kan vi dessverre bare ta i mot hunder som går overens med andre hunder av begge kjønn.

 

HUNDEVENN HUNDESENTER

Hotell

Deler av året tilbyr vi døgnpass for hunder. Vi pusset opp hundehotellet i 2016 og er stolt å kalle det for et hotell. Hos oss får hundene store og flotte rom med varm og kald sone, og dersom du er heldig kan det hende et av våre to rom med sjøutsikt er ledig. 

Vi ønsker ikke kennel-preg over hotellet, men prøver å holde det mest mulig hjemmekoselig. Hundene får separate rom, og blandes aldri på rommene. Hundene er heller ikke lukket inne hele dagen, men er sammen med oss på gården store deler av dagen. I tillegg får hundene benytte seg av vår flotte hundepark, og får sosialisere seg med andre hunder når de er ute.

Vi kan dessverre ikke ta  i mot tisper med løpetid eller hunder som viser aggressivitet mot mennesker.

Det er krav om at nødvendige vaksiner og forsikringer er på plass i god tid før opphold.

 

HUNDEVENN HUNDESENTER

Park og uteområde

Ta lufteturen hos oss og unngå båndtvangen.

Vi har flere parker på hundesenteret, men den mest brukte er storparken. Denne er ca. 5 mål, og er delt opp i to deler. Den største delen har egen grillhytte som våre medlemmer kan benytte seg av. Alle våre parker er gjerdet inn med 180 cm høye gjerder og ligger naturlig til i flotte omgivelser.

For å unngå uønskede situasjoner har vi noen regler:
Alle må være sammen med en ansatt fra Hundevenn den første gangen de skal bruke parken. Det er ikke tillatt å slippe hunden uten avtale før man blir medlem. Vaksinepapirer framvises ved første oppmøte. Alle hunder skal også ha ormekur og forsikring kan være lurt.

Om det er noen i parken når du kommer skal du alltid spørre før du går inn. Det er lov å si nei til at andre skal komme inn, og da må den som kom sist vente på tur.

Dersom man ikke er medlem er det mulig å betale drop-in. Som medlem får du visse fordeler på andre aktiviteter arrangeres av oss. Medlemmer trenger ikke avtale hver gang de skal bruke parken, men den er åpen fra kl. 10:00 – 22:00 hver dag. Dette gjelder kun for medlemmer.

All aktivitet i parken skjer på eget ansvar.