HUNDEVENN HUNDESENTER

Dagpass i hundehagen
HUNDEVENN HUNDESENTER

Dagpass

Har du lange arbeidsdager eller en hund som ikke liker å være alene hjemme på dagtid? Kanskje du skulle ønske at hunden din var ferdig med dagen samtidig som deg, så du kunne slappe av litt på sofaen etter jobb? Har du et ønske om at din hund skal bli mer sosialisert?

Vi tar i mot hunder på dagpass uansett årsak. Hos oss har vi perfekte forhold for at hunden din skal trives. I tillegg til store uteområder har vi flotte lokaler hvor hundene kan slappe av og trene innendørs når det er behov for det. Vi går turer, løper i parken sammen med andre hunder og legger til rette for miljøtrening og sosialisering.

På grunn av at vi har så mange hunder kan vi dessverre bare ta i mot hunder som går overens med andre hunder av begge kjønn.

 

HUNDEVENN HUNDESENTER

Park og uteområde

Vi har flere parker på hundesenteret, men den mest brukte er storparken. Denne er ca. 5 mål, og er delt opp i to deler. Den største delen har egen grillhytte som våre medlemmer kan benytte seg av. Alle våre parker er gjerdet inn med 180 cm høye gjerder og ligger naturlig til i flotte omgivelser.